Roo

Alla inlägg den 15 juni 2007

Av Åsa - 15 juni 2007 23:20

I morse gick jag upp tidigare än vanligt och åkte till klubben för att träna lydnad innan jobbet.

Jackaroo gick mycket bra, läggandet under gång går verkligen framåt. Han är snabb ner nu, så nu ska vi jobba på säkerheten.

Hoppet går oxå mycket bra, en liten miss dock att han la sig flera gånger på andra sidan hindret istället för att sätta sig, men det kommer nog snart. Det har ju varit intensiv träning på läggande en tid nu så det kan ju förklara det.

Det blev även endel framförgående och det går väl oxå sakta framåt, eller ja han mer kastar sig iväg på före-komandot...


Algot fick träna lite k.f på A-hindret vilket gick rätt så bra, även Jackaroo fick känna på 2+2. Han fick gå upp från sidan och sen bara ta steget ner till en skål. Ska utveckla det ganska snart, så han får börja tänka lite mer, han kan ju det, ja någon gång ibland i a f... =)


Vi har tagit lite foton i trädgården idag, så här kommer lite smakprov, fler kommer inom kort på hemsidan.  www.soltorp.com  Det blev visst några kort på sötnosarna oxå! Och på staketet som Benga byggt och jag målat, en liten följetong i sig, vet att det finns dom som vill se hur det ser ut så det är med en bild på det oxå.



Ovido - Quiz & Flashcards