Roo

Alla inlägg den 21 juni 2007

Av Åsa - 21 juni 2007 21:52

Åkte och tränade lydnad med grabbarna ikväll. Det gick bra och katastrofalt...


Började med lite linförighet med Roo och han gjorde det bra, fin kontakt trots att det tränades skydds med piskor och allt!

Läggandet gick sådär idag, i bland la han sig kanon fint och snabbt, för att nästa gång bara tassa vidare. Det känns dock lovande, när han väl lägger sig går det fort.

Lite hopp blev det också, bara klass ett-hoppet och det gjorde han finfint, bra kvarstannande, fint tempo och snyggt avslut.


På väg till bilen för lite vila, fick vi chansen att träna tandvisning också med en av klubbens domare, inga problem. Han ställde sig i och för sig upp, men det ska nog gå att få honom att sitta still snart.


Algot fick träna lite av varje och gjorde det bra, kan dock inte ha boll som belöning på lydnaden, för då tappar han fokus på det han gör, får nog bli enbart godisbelöning på honom och sen leksak när vi tränat klart.


Sen skulle Roo få komma ut och träna lite apportering och det är där klantmatten kommer in i bilden. Han hade en lysande apportering för en dryg månad sen. Sen har jag inte tränat det och då är det klart att det inte går något vidare med en så ung hund... Så korkat!!!

Men det ska nog snart bli ordning på det igen, bara att backa tillbaka en del, en hel del.



Glad midsommar på er nu!

Ovido - Quiz & Flashcards