Roo

Alla inlägg den 8 februari 2008

Av Åsa - 8 februari 2008 20:14

Är så fruktansvärt trött just nu, på morgonen kommer jag knappt ur sängen och när man kommer hem från jobbet blir det soffan direkt. Kan få hoppas på lite sol i helgen, så blir man kanske lite piggare.


Lite hundträning har det blivit i alla fall med betoning på lite.

Jackaroo har fått träna på vittringen och han jobbar jättebra nu, lugnt och fint. Det känns som det är dags att förflytta det utomhus, men jag ska försöka hålla mig ett litet tag till.

Fjärren jobbar vi vidare med och idag fick vi till det perfekt. Har sakta dragit ut tiden till beröm eller nytt kommando, så nu är vi uppe på ca 7 sekunder och han håller sig lugn och stilla. Matte's duktiga stjärna!!!

Krypet går sakta framåt, eller sakta och sakta, han har helst gasen i botten även där. Idag var även detta bättre, lite lugnare och rakare.

Det känns inte helt omöjligt att det ska kunna vara klart med klass 2 momenten till april, maj. Vi ska ju "bara" ta oss igenom ettan först oxå... ;-)


Algot har fått träna lite på ingångar och snabba läggande vid min sida. Det går framåt hela tiden, han är så söt och duktig matte lilla Gotte!


Nu är det snart helgledigt, bara fyra timmars arbete i morgon.

Ovido - Quiz & Flashcards