Roo

Alla inlägg den 5 januari 2008

Av Åsa - 5 januari 2008 13:11

Det känns som jag inte tränat på evigheter, men det har blivit lite korta pass med lite av varje på luncherna och hemma på kvällarna.

Det börjar se stabilare ut i de flesta lydnadsmomenten nu, även om det fortfarande dippar ibland. Ska försöka hitta lite lydnadstävlingar att anmäla till i februari, mars, vill starta i tvåan också i vår, bara ettan går vägen.

Klass 1 borde inte innebära några problem, men man vet aldrig med en så pass orutinerad hund som Roo trots allt fortfarande är.

Algot har även han fort träna lite lydnad, men håller mig ganska lugn på den biten med honom, då han lätt tappar intresset totalt för lydnaden.


Hemma har vi även nött på slalom och shit vad bra det sett ut sista dagarna! När jag spinger med så ökar Jackaroo och går över till entassteknik, ska bli kul att se i morgon hur han håller ihop det i ridhuset, där det blir störning i form av andra hinder och hundar.

Algot har blivit riktigt duktig på de svåra ingångarna, mycket mer har han inte tränat så han är förhoppningsvis laddad till max i morgon.


Ser fram i mot träningen i morgon, ska försöka komma ihåg att lägga en plats med Roo där också, har liksom förträngt den biten ett tag nu...

Ovido - Quiz & Flashcards