Roo

Alla inlägg den 5 april 2008

Av Åsa - 5 april 2008 22:53

Va det är skönt med sommartid, fast jag jobbade till fyra hann jag både fixa lite i trädgården och ta premiärtur med cykeln tillsammans med hundarna, innan det blev mörkt.

Hoppas kunna håll i det här med cykling, bra för både hundarnas och mitt flås. Det blev inte så himla långt idag, vill inte ta i för mycket eftersom vi aldrig har gjort det tidigare. Roo travade finfint bredvid, drog inte överhuvudtaget. Han kommer nog gilla det här med cykling, man får ju SPRINGA!!!

De små kopplade jag ihop i tandemkoppel och tog samtidigt. Dom tyckte det var lite trist att inte få lukta och pinka överallt, men dom fanns sig ganska snart. Alva såg särskillt sur ut, hon hade nog inte tänkt sig så mycket motion...


Ska försöka cykla en vända en till två gånger i veckan, öka längden succesivt. I fortsättningen kommer de små få vara i koppel medans Roo får fortsätta vara i "springern". På det sättet räcker det med en tur för matten... Lite bekväm kan man väl få vara???


Har nog glömt att skriva att hussen har uppdaterat våran hemsida och fixat en ny gästbok. Vi fick problem med den förra. Välkomna att titta in!

Ovido - Quiz & Flashcards